OBS Koning Willem Alexander

Allemaal anders, samen sterk

OBS Koning Willem Alexander is de openbare basisschool in Haaften. Het is een ontmoetingsplaats voor kinderen met verschillende achtergronden.

De school maakt deel uit van het kulturhus 'De Burcht van Haeften'. Samen met de christelijke school, de buitenschoolse opvang, de peuterspeelzaal, sportzaal, bibliotheek en dorpshuis vormen we een unieke voorziening in Haaften.

Op de Koning Willem Alexander staat het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft de ruimte nodig om te ontwikkelen. Op de Koning Willem Alexander sluiten we aan bij de mogelijkheden van de kinderen. Ieder kind is eigenaar van zijn of haar leer- en ontwikkelingsproces. Ons onderwijs is erop gericht dat alle kinderen de kerndoelen behalen en hun talenten zo breed mogelijk ontwikkelen.

Mochten onze uitgangspunten u aanspreken, neemt u dan contact met ons op. U bent altijd van harte welkom om te komen kijken. We geven u graag meer informatie, zodat u een goede schoolkeuze kunt maken!

05 december  -   Sinterklaas
06 december  -   Groep 1 t/m 3 vrij